superthumbWhat’s up, Knowses? Днес от сутринта съм се настроила да напиша пост. За съжаление съм на занималня от 9.30, а часовете ми свършват 18.25, докато се прибера 20.00, трябваше да си напиша и домашните. свършвих с тях към 22.00 и около 40 минути стоях безнадежно пред лаптопа. Кого залъгвам, играех Тривиадор.

Та, по темата. Подаръци. Всяка година на все едни и същи хора, докато в един момент ти втръсне и се чудиш дали просто да не им купиш чорапи и чаша. Е при мен е една идея по-кофти, защото на 24 баща ми има имен ден, 25 е Коледа, а на 26 има рожден ден. Майка ми се казва Христина, следователно на Коледа има и имен ден. Това би трябвало да обяснява защо, когато говоря за коледни подаръци, винаги имам чувството, че решавам световни проблеми.

Лирическото отклонение стана по-дълго от самите съвети, така че по-добре да започваме.

  1. Изберете нещо полезно

Не искате да видите подаръка си захвърлен в ъгъла, нали? Винаги, когато купувате подаръци, помислете кога ще може да се използва този подарък и дали изобщо е полезен.

extra2advise    2. И нещо, което ще й/му хареса

По принцип, като се замисли човек, и превръзки са полезни, но определено никое момиче не иска да види пакет превръзки под елхата. Или пък солница. Накарайте човека да се усмихне, зарадвайте го.

3. И все пак не купувайте редовните дезодоранти и парфюми, само ако наистина има нужда от такива продукти

Не, не, че е е проблем да имаш 14 комплекта, не, въобще не. Всеки път отбиваме номера с парфщми и дезодоранти, нека не го правим на Коледа, окей?

4. Бъдете оригинални

Направете запомнящ се подарък, такъв, който ще се запечата в съзнанието, и ще ти стопли душичката.

5. Избирайте качествени продукти

Наши знаете, винами можем да вземем евтиното червило от едното левче, но е съвсем различно ако червилото е марково, добре пигментирано и няма да изсушава усните.

6. Изберете нещо лично за този човек, не за цялата родаxmnutella

Да купите ваза, солница или сервиз не е Коледен подарък, по дяволите, купуваш подарък за майка си, не за цялото семейство и гостите, които ще ви дойдат. Бижута, дрехи, козметика, книги, всичко друго, но не и нещо, което ще трябва да дели с ъм, всичко живо, което влиза в дома ви.

7. Наблюдавайте човека, за да разберете от какво има нужда

Винаги, когато трябва да избирате подарък, седмица преди това се питайте да разберете какво ще му е от нужда в момента. Естествено, следвайте и останалите съвети.

8. Храната не е нещо, което има място под елхата

Търсим запомнящ се подарък, а определено онзи буркан Нутела дори няма да издържи много.

bk2 9. Постарайте се да опаковате подаръка добре

Каквото и да говорим, външния вид е важен. Ще изглеждате нелепо, ако опаковате подаръка си в намачкана хартия и сложите тиксо на всяко възможно място. Два пъти.

10. Забавлявайте се, купувайки коледните подаръци

Да, да купиш правилния подарък е трудна работа, но ако вземете няколко приятелки с вас определено мисията невъзможна ще се улесни.

Е, надявам се съветите ми да са били полезни! Много Коледен дух до следващата ни среща!

Вашият коментар