Giveaway ( 1 January – 23 January )

imageДнес, 1 януари, реших да ви изненадам и да дам повод на някой да получи първия си подарък за новата 2016 година. Не мога да повярвам, че вече е 2016 година.

Е, това е първия giveaway, който е организиран от Briana Knows и затова се надявам да има повечко хора, които ще се включат, което автоматично значи още giveaways.

През идните 23 дни ще имате възможността да ми кажете малко повече за плановете си за 2016 година или пък просто ще ми разкажете малко за най-голямата си цел. Това можете да направите в коментарите по-долу; на имейл: brianaknows@abv.bg или на лично съобщение във страницата на блога във фейсбук, която можете да намерите в страничната лента ако сте от компютър/лаптоп или най-отдолу ако сте от телефон/таблет.

Хората, които ще участват в този giveaway чрез коментарите, важно е да запишете освен малко за целта си или плановете си, също така ще трябва да напишете и имейла си.

Важно: За да участвате в този giveaway трябва да живеете на територията на Република България!

Е, да време е да обявя и наградата: „Подменена“ на Аманда Хокинг. Книгата е страхотна, ревю ще можете да прочетете днес или утре в моя блог.

Победителят в този giveaway ще бъде обявен на 23 януари, произволна дата. Победителят ще се избере чрез жребий, за да няма никой обиден или нещо подобно.

Е, надявам се да има повечко участници! О, и да не забравя, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Advertisements

2 thoughts on “Giveaway ( 1 January – 23 January )

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s