„И заживели щастливо“ на Кийра Кас

imageЗнаете ли, май ще си остана с Максън. Любовта си е любов.

Понеже в “ И заживели щастливо“ има още няколко допълни малки части, реших да направя и цялостно ревю.

Като за начало, „Кралицата“. Поредното доказателство за студено сърце на Кларксън. О, пардон, той няма такова. Но, като се замисли човек, Амбърли компенсира със своето огромно сърце изпълнено с дълбока любов.

„Принцът“ бе втората новела, която ни подсказва доста от нещата, които не знаем за него. ОТНОВО доказва безсърдечността на Кларксън (казвала ли съм колко го мразя). И най-хубавата част – наченките на любовта му към Америка.

„Стражът“ е трета част, признавам си, изключително трогателна новела. Тук се срещаме с необятната любов на Аспен към Америка, за около ден бях влюбена в него.

И по-късно Картър от „Фаворитката“ го измести. Във „Фаворитката“ четем за тежката любовна история на Марли и Картър, от гледната точка на Марли. Наказанието, трудната битка да скрият своята страстна любов, силната връзка между Америка и Марли са само малко от нещата, за които научаваме във тази новела.

В по-малките части:

И, дъа, Селест си е злобна по рождение, не е нещо, което придобила по време на Избора. Още от началото си е имала план и никога не се е влюбвала в Максън. А как ме вбеси с онея целувки, не е за разправяне.

Луси е отдадена на Аспен, дори голямата тайна на стража не успява да го промени. Тяхната любов е изключително силна, но въпреки това между Луси и Аспен и Америка и Аспен предпочитам второто.

Максън, злато мое, пак до тебе стигнахме. След Избора (Господи, колко пъти употребих тая дума в рамките на 72 часа) той е още по-романтичен. Дъа, пак съм влюбена в него. Аплодисменти. О, и някой ще си има бебе.

Крис е тежък случай, тя е била много влюбена в Максън и затова е преживяла загубата тежко. Въпреки това е успяла да го преживее и успяла да устрои живота си.

Натали, душата на компанията, се справя изключително добре след Избора и дори мога да кажа, че съм горда с нея. Това нормално ли е?

Елиз е по-зле и от Крис, но след време и тя успява да устрои живота си. Тя също е имала много надежди да заема короната, вярвала е силно във връзките си с Нова Азия.

Книгата определено ще ми липсва, но важното е, че се завръщам след огромния reading slump, който преживях. Беше тежко. Много съм доволна от книгата, Кийра Кас се е справила повече от идеално.

– А кой ще управлява стараната?
– Никой. Нека се разпадне. Имам си моята Америка и нищо друго не ме интересува.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s