„Стражът“ на Кийра Кас

imageМаксън на боклука, Аспен е мой!

По принцип не харесвах Аспен понеже много се бъркаше в отношенията на Америка и Максън, ама след тази книга… Как да не го заобичаш?

В интерес на истината той наистина има много дълбоки чувства към Америка след всичко, което се случи между тях. Всички мили думи, които му капеха като мед от устата, всички погледи изпълнени с любов и грижовност, волята, която му беше нужна, за да не влезе в стаяата й да я целуне, всичко преживяно по време на Избора ми показа, че искам да имам мъж до себе си смел и любвеобилен като Аспен.

Макар, че след като беше страж в дворец и бе повишен до Двойка, той си остана същото скромно момче от Каролина каквото бе преди така съществения Избор. Браво, мойто момче! (Колкото по-странна съм, толкова по-добре)

Също така виждаме останалите играчи в цялата тази афера – крал Кларксън, който се доказва като един суров и безсърдечен мъж; Луси, Мери и Ан, прислужничките на Америка, като едни грижовни и привързани към Америка, млади дами; Максън, който както всички знаем, е пречката в отношенията между Аспен и Америка; Америка – момичето на мечтите му и най-интелигентна и красива девойка.

Виждаме Аспен в ролята на пазител, страж и ако питате мен, той определено си върши работата с изключителен професионализъм. Бори се за безопастността на жителите на двореца сякаш се бори за семейството. Истиснкият приятел у Аспен е показан често и също показва обичта и грижовността.

Не мисля, че има нещо друго, което да кажа за книгата без да включа спойлери. Кийра Кас за пореден път ни е подарила желаната топлота и любов чрез таланта си. Изключително доволна съм и от тази книга.

Това не ти влиза в работата, Аспен. Тук си да служиш на монархията. И толкова. Съсредоточи се върху Америка. Нека светът покрай теб рухва; важното е да си с нея.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s