„Принцът“ на Кийра Кас

imageДва поста в един ден? Дъа, чист късмет.

Ако булшенството ненавижда Гидиън от Скъпоценните камъни, то аз не си поплювам за Максън.

„Принцът“ е новела, която разказва за Избора или поне неговото начало от гледната точка на Максън – наградата на цялата тази надпревара.

Максън е изключително навътре в нещата, когато говорим за говорене с височайши особи (стармодния му начин на изказваме ми прилича повече на урок по литература, нищо лично). Самия той не показва, че се опитва да предотврати събитията или проблемите в страната, Избора или каквото и да било, което би оставило отпечатък в живота му. Той си ходи по течението и не показва характер, гледа да се измъкне между капките, ала е принц, so не успява.

В негова защита ще кажа, че той приема Избора много на сериозно. И понеже предпочитам Америка (хохо, изненада) ще кажа, че той се опитва да сложи граници на всичко, да създаде план, график и всеки път, когато се опитва да е спокоен му се доказва, че това не може да стане, поне не и докато е принц.
В неговите очи моето момиче, Америка е бунтарка и без да се опитва е различна, дръзка и хитра. (когато се сетиш за урока по литература) (когато говориш единствено за литература)

Въпреки всичко, което казах за него и го изкарах един безхарактерен кретен, дъа, бих се омъжила за него. Та, все пак кой не иска богат, красив и начетен принц до себе си. Дори и да говори като учителката ти по български език и литература. О, сърказма и шегите. Добре, вече стана ясно, че не бих му устояла.
В новелата „Принцът“ Кийра Кас отново е показала изключителния си талант и погъделичка чувството ни за хумор. Много съм доволна и от тази новела.

– Знаеш ли, чел съм една книга за хората, които практикуват полигамия. Тоест един мъж да има няколко жени. Звучи ми смахнато. Току-що бях в стая с осем много нещастни жени и нямам представа защо му е на някого да избира такъв живот.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s