Seven Deadly Sins Tag

image Този tag стана доста известен и Брияна естествено не може да пропусне.

1.Алчност


Коя е най-евтината ти книга?

Една стихосбирка на Елица Стоянова, която получих безплатно от книжарница Хермес, когато си закупих един голям набор от книги. Сама си я избрах и съм много доволна от избора си.

2. Гняв

С кой автор имаш любовна/омразна връзка?

С трийсет ръце, Джон Грийн. Аз разбирам, че има талант, ама да убие Огъстъс е вече жестоко. Наистина с този човек имам омразна връзка. И под омразна имам предвид, че бих го убила като нищо. Бих го смазала. Както той направи със сърцето ми.

3. Ненаситност

Коя книга те завладява отново и отново без свян?

Абсолютно всички от  поредицата „Изборът“. Феноменални книги и ако някой още не ги е прочел, ВЕДНАГА ДА СИ ГИ ВЗИМА И ДА ГИ ПОЧВА. Странични ефекти: гняв, прекалено щастие, завист, лудост и зависимост към поселения продукт.

4. Ленивост

Коя книга си пренебрегвал(а) поради мързел?

Дълго време отлагах прочитането на „Синдер“, за което много съжалявам. Мамка му, Stupid Briana.

5. Гордост

За коя книга говориш най-много с цел да звъниш като интелектуален читател?

„Под игото“, която не е от любимите ми. Голяма част от хората мислят, че щом си прочел книгата, ето на ти си готов професор по литература. -1

6. Похот

Кои качества според теб са най-привлекателни за мъжки или женски персонаж?

Да речем, че не мога да напиша роман по темата. Жената трябва да е феминист, да е твърда, да може да забие мъжа в земята само с поглед, да е забавна, секси и да покорява мъжките погледи, да може да бъде добра актриса, да знае какво иска и как да го получи, трябва да е хитра, мъдра, интелигентна, умът трябва да е остър като бръснач, силна, да е готова да се притече на помощ на този, който заслужава.

Мъжът. Трябва да е забавен, красив, романтичен, да ходи по свирката на жената, умен, силен, хитър, СЕКСИ, да защитава дамата, въпреки че тя въобще не се нуждае от неговата помощ, ако става дума за битка, да уважава жената, да е феминист, остроумен, да вярва до фанатизъм в жената и да бъде като нейн слуга, както и да е много привлекателен.

7. Завист

Коя е книгата, която желаеш най-силно като подарък?

Само една? Това е мазохизъм. Четвърта част от „Изборът“, останалите две книги от „Лунните хроники“ и какво ли още не. Най-добре библиотека. Онази от „Библиотекарят“ звучи добре или не, най-добре от „Красавицата и звяра“.

Понеже не съм сигурна, кой още не е направил този tag, tag-нати са абсолютно всички, които не са го направили. Може да ми пращате своите отговори на таговете си, в коментарите.

Advertisements

One thought on “Seven Deadly Sins Tag

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s